onsdag 24 juni 2009

2 veterinärkvällar och en övernattning

Vid gårdagens veterinärbesök hade inte röntgenplåtarna inte skrivits in i journal och bakterier man funnit i urinet inte skickats för odling. Så i dag när jag ringde in för att få provsvar så nämnde jag också att det där lavemanget Vilda fick igår inte heller var någon vidare skjuts i. De bad oss komma tillbaks klockan 8 i kväll då de inte hade tillgång till en korrekt inskriven journal.... På jouren var det full fart...2 ormbett på valpar, katt och kanin som kom in i transportlåda och ut i wellpapp, gråtande barn och föräldrar. Hua för att vara veterinär. 20.00 hade vi alltså tid och vi kom in 00.10...4 timmar. Snacka om nyttig passivitetsövning för Vilda. Och under dessa 4 timmar la hon också en fin hög ute på rastplatsen. Ingen hårdhet- ingen diarré.
Kvällens veterinär var ändå noggrann. Såg inget konstigt på de nya plåtarna vi fick göra under denna kväll, men ville dock kontraströntga henne, kolla urinet, kolla livmoder och jag gud vet allt. Då känns det tryggt. Så nu har vi lämnat henne kvar och hoppas verkligen inte att något olämpligt fastnat någonstans. Och att de tar reda på vilken typ av bakterie som finns i urinet. Vi får se i morgon..

...är det så här varje löp?


4 kommentarer:

  1. Hua vilken pärs! Hoppas att hon piggar på sej snart igen, lilla Vilda.

    SvaraRadera
  2. nix det tror jag inte.kram lottie

    SvaraRadera
  3. Fy..hoppas hon piggnar på sig,så vi kan träna igen.

    Kram på er// Kicki

    SvaraRadera
  4. Ja, hon är kvar en natt till, inte för att hon är speciellt sjuk , snarare VÄLDIGT PIGG enligt veterinären, men de vill dubbelkolla så att hon verkligen får igenom maten i systemet efter kontraströntgen. Samt ta ett nytt urinprov eftersom de tidigare visade bakterier men som inte odlades......men de tror att det var missvisande....Jag förstår inte riktigt. Men längtar efter ná

    Maria

    SvaraRadera