måndag 13 juli 2009

Fart mellan skurarna



Ja det är mycket som skall hinnas med mellan skurarna. Fasen vad det regnar och vad trött jag blir...I dag har Anders kört lite lydnad med Vilda och innan medan Anders o Vilda var vid hängkullen passade jag på att köra lite kontakt med Winter och klickade in honom på det.
Anders o Vilda börjar få upp en jättefin kontakt, det känns jättebra. Han har ju fått starta på nytt med henne, busa mycket och vara rolig, det ger resultat. Sen är han ju mer konsekvent och tuffare än mej när det behövs och hon är ju en ganska hård tös så det blir nog bra. Det gäller att alltid läsa henne tidigt som sjutton och bryta innan hon ens tänker dumheter.
I går var vi i Habo - där var det gött väder! Många var där, det är alltid kul. Det var ringträning, lydnad och skydd. TACK alla för alla värdefulla tips! Figurater som väl andra medlemmar.
Japp, nu är klockan sex och det smådroppar bara ute, dags att gå ut skruva upp några bräder innan det är dags för dagens konditionsträning.


Platsläggande och Anders går runt. Alla tassar stilla!

Valpar miljötränas också. Winter och Cello vid planen.

Gårdagens träning var mångsidig. Ringträning.

2 kommentarer:

  1. Bra Jobbat Anders!!

    Kicki

    SvaraRadera
  2. Mystiskt...trodde det var vilda som skrev denna blogg...men hur kan hon veta vad matte gör när hon är vid hängkullarna...hmmmm

    /Anders

    SvaraRadera