torsdag 30 juli 2009

Snart är vi väl inhängda

Ja semestern har gått åt att hängna in hela trädgården, jordborrar, grävmaskiner, 2 metersplank och euronät, så snart är det dags att bara öppna ytterdörren och låta vildbasarna springa ut och morgonkissa. Snart öppnar kommunen den nya cykelvägen som startar just utanför oss så ett säkert staket är så skönt! Hundgården verkar bli något i hästväg, det skall först gjutas bottenkant innan det gjuts klack??....sen kan vi föra upp väggar och galler, sen skall innerdelen isoleras. Undrar när det blir klart....Ikväll slutade den där CementTombolan att snurra också...

Här nånstans klipps kabel och Valle Energi har ingen telefonsupport på måndagen, strax före vi skall ner till SSM. Internet och telefonväxlar...pinsamt minsann

Lillkillen Winter är att jämföra med en ettåring...ständig passning. I förrgår var jag på övervåningen i tio minuter och eftersom han inte följde mig upp gick jag ner igen, och visst hade han vällt Vildas fodersäck, fått upp klämman och satt där som en fotboll!! Efter några samtal under nästkommande timmar med veterinär (typiskt mig) så började högarna komma och dagen efter såg han helt normal ut igen. Jösses vad det gick fort, glupsk-pelle.

En mätt säl på toa.

I går var Vilda och Anders i Habo och la spår med Caroline, Mathilda och Monica.
Bra tips har han fått! Hoppas vi någon gång kan återgälda alla tips, det känns som vi bara suger åt oss jämt. I dag var tanken att han skulle ner igen till Habo men jobb kom i vägen, det är så när semestern snart är slut, allt skall slutföras och vissa deadlines måste bli klara innan vi går påt igen på riktigt. Puh, ibland önskar jag att vi hade 8-5 jobb, men är man egen så finns mycket annat gott i och för sig.

En sväng hos Burge i kväll och diskuterade kärror...vi får se vad det blir, vi hade tänkt en 2:a men det skillde inte så hemskt mycket i pris på en trea och det kan ju kanske vara bra att ha en extra bur då vi i Habo är många hundar, och då kan vi få in en extra om det skulle behövas när vi åker på gemensamma grejjer. Men ett gissel blir det ju för mig, jag vill ju ha husvagn till nästa sommar......ja framför allt ett förtält. Hur bär man sig åt då? Svårt med både kärra och husvagn när man skall sova över. Hittade en ombyggd husvagn med inbyggda burar och extra fläktar, men får man verkligen köra runt så på vägen? Med hund i husvagnen? Någon som vet?

SSM var oerhört roligt. Inte jättekul att stiga upp 5.30 efter den ölkvällen, men det gick ju det med:) Tack Kicki och Nicke för väckning! Och grattis ALLA till era placeringar - Gött jobbat.
Nästa år när vi inte har "småbebis" längre hoppas vi kunna se mer. Ja, tom delta:)


Uno och Peter


Hector och Peter


Valpburen;)


Nästa år kanske jag är med...

Läs mer om SSM och Beathaplaceringar på Beathalandets blogg

2 kommentarer:

  1. sicken liten buse han är Winter.Tur att det gick bra då.lottie

    SvaraRadera
  2. Det ser spännande ut med en grävmaskin på tomten. Uj, vad det kan vända till det! Ni jobbade på , på SSM minsann..inga ledsamheter hos er inte!!!

    SvaraRadera