måndag 31 augusti 2009

Barn med hund



Det är något speciellt att se barnen med hundarna, ja de är ju på någotvis roligare än vi vuxna helt naturligt. Hanna var jätteduktig igår och coachad av mamma, vilket inte går av för hackor:) Kul att se. Vi andra jobbade på med lydnad, alla gör riktiga framsteg och jag skulle så gärna följa med och titta på Lottie och Cia i Motala. Men jag får fokusera på den lille valpen som skall ställas samma helg, ja vi körde lite ringträning med vaplarna. Nicklas o Kicki hjälpte till som Handlers. Japp Winter bör nog tränas lite till....;=)


Att älska apportbocken....




Gruppen


När vi kom hem till Axvall lade vi spår till de båda. Vilda gick bra men är lite trög att fortsätta ibland efter depåerna (Kanske är de för stora? Man vet ju hur klubban slår till efter lunchbuffén på jobbet ;=)) Winter är fenomenal i spåret, han vill inte sluta. Två fina vinklar gjorde han.
I morgon tänker jag jobba hemifrån. Då det är massor att producera blir man minst störd där, det enda som kan störa är solen...har sett att den skall lysa i morgon och då kan vi ju ta ett lunchpass med hundarna.

3 kommentarer:

  1. Det har blivit en rejäl skjuts på framstegen för många, det är full rulle verkligen!! Vilka fina kort du tagit
    -Så himla roligt

    SvaraRadera
  2. Den apportbocken känns igen... :))

    Kram Kicki

    SvaraRadera
  3. Hur tänker ni omkring Enköping med Whinter?Lottie

    SvaraRadera