lördag 2 januari 2010

Hästlortar och sol





Idag kom 17 personer och 24 hundar till träning, fantastiskt! Vi höll till på Hanaskede ridhus och fint med en cafédel till den. Lydnad, ringträning och BH-lydnad. I ca 4 timmar höll vi på och sen for vi över vägen in till oss och Anders stod klar med mat. Det var gött! Och han hade verkligen lagat för ett helt kompani - nu blir det frysmat till nästa vecka.


Det märktes att det var nytt ställe och nya dofter för Winter. Utöver det vanliga snömoset som parkerat mellan öronen så var det en hel del Tingeling däruppe. Eller kanske avsaknad av Tingeling. I Hjo blir han kallad "Farsan Balou" Men det beror ju på vem man jämför med...:)

Fast han är i en ganska loj period....Bollen är min livhanke just nu.


Umza och Anders körde en del kontakt och även hon var med i ringen några varv. Det var kul att se. Tack Fia för hjälpen med den lilla:)


I morgon blir det början på bevakning. Skall bli intressant, eftersom det är använbart även i ringen. Klockan 11.00 träffas vi i Lidköping, korvgrillning skall det också bli - mysigt i snön.

Hoppas solen är generös i morgon med.


Ha det Gott och Tack alla för en bra dag!

Ute är det kallt, inne värmer kaminen gött

3 kommentarer:

  1. Vi hade verkligen en kanoon dag med super god mat. Tack snälla ni. Konstigt nog så var även våra hundar trötta....då har man lyckats bra (skratt)!

    Vi ses snart!

    SvaraRadera
  2. Hej på er
    Måsta bara försöka att se om jag skriva i en blogg en gång till. Sedan vill vi säga tack för den otroliga almanackan och det fina stället som ni ordnat så vi alla kan träna utan en massa snö.Tyvärr så kunde vi inte stanna till maten vi hade jätteroligt ändå.
    Hoppas att vi syns snart igen

    MVH:
    Camilla Rolf med hundar

    SvaraRadera
  3. Ja Camilla, det gick ju:)))

    Maria

    SvaraRadera