söndag 10 januari 2010

Söndagsträning

Rena värmeböljan idag - minus 6 grader.

19 förare, 24 hundar och en ponny. Verkligen roligt att så många kommer till träning. Idag var vi i ridhuset i Axvall. Det är sååå nyttigt med all den störning som blir när vi är så många och tränar på en gång. Och den longerades ponnyn var pricken över i:et.

Winter gick bra idag, var lite störd i början på den lilla ponnyn men det gick över snabbt. Det märks att vi jobbat på lite hemmavid med kontakt och klickern. Några hade platsläggning i grupp mitt i kaoset med hundar, människor och den lille ponnyn. Snyggt jobbat Niklas/Uno och Bubblis/Cairo!

En annan stor fördel med att vi är så många är att alla är med i varandras träning. En hel hoper av folk med olika störningar mellan förare och hund vid inkallningar. Jättenyttigt. Och de flesta hundar tog fullfart slalom genom människor, bollar och trasor fram till sina förare. Häftigt att se, en och annan hälsade glatt på klungan innan de for vidare.
Lilla Umza klarade inkallningarna galant, hon blir ju snudd på frustrerad när Anders banar iväg. Winter likaså, han lär inte springa bort från mej i första taget.

4 timmar går fort. Ridhuset har en varm cafeteria och Tuija fixar fika åt oss, guld är du Tuija. Hoppas lårkakan läker ut snabbt så att du vara med och springa med Nira nästa gång.

Nu ska jag sätta mig med dottern och kika på film, det är mysigt. Anders och Robin roar sig med nåt slags spel ....

TACK ALLA för en riktigt rolig träning!! Vi ses snart igen!


Uno inväntar inkallning. ....Mycket folk i vägen här, leker clown gör dom oxå....
Beredd och fokuserad? Jajjemen



Här kommer ponnyn som skall vara med och träna lite.



Lite lyx är det allt med cafterian där man kan sitta och kika på de som
är i paddocken....eller vad det nu heter...

Fler bilder på Racystar
http://www.racystar.com/100110.htm

1 kommentar: